Onze filosofie

Wij geloven dat arbeidsbemiddeling anders kan. Onze skills in het doen van onderzoek, het profileren en HR-marketing zetten wij in om de professionals én bedrijven te kunnen representeren, en te verbinden.

Omdat wij op maat werken en graag in iedere opdracht en relatie investeren, ontzorgen wij beide partijen door veel in eigen handen te nemen vanaf werving tot en met onboarding.

Wij geloven in duurzame en efficiënte samenwerkingen waarin kwaliteit, innovatie en persoonlijke aanpak centraal staan. Eerlijk en transparant. 

Expertise

HR-Marketing & Branding

Wij zetten HR-marketing in om beide partijen, de werkgever en een professional, op een deugdelijke wijze te mogen representeren richting elkaar. Ook gebruiken wij marketing voor onze doeleinden om bedrijven en professionals te promoten.

Profiling

Kennis van zowel cognitie als bedrijfskunde geeft ons toegang tot het profileren, en helpt ons om een profiel op te stellen voor ieder bedrijf en een professional die bij ons aanklopt. Op deze manier werken we niet met de aangeleverde cv’s en vacatures, maar helpen wij beide partijen deze informatie doelgericht en relevant te maken. 

Advies in HR

Omdat wij kwaliteit voorop stellen, krijgen onze kandidaten en de organisaties advies rondom pre- en onboarding. Wij doen onder andere een benchmark van lonen, advies in communicatiemiddelen en functie- en vacaturebeschrijvingen. Alle adviesdiensten zijn inbegrepen in onze service, en kan iedereen die bij ons ingeschreven staat er eindeloos gebruik van maken.

Onderzoek & Ontwikkeling

Wij doen onderzoek naar thema’s die aansluiten op ons werk, en zetten de data om in eigen methodieken. Zulke thema’s zijn bijvoorbeeld het natuurlijke intellect, cognitie & business en besluitvorming. Dit geeft ons ook direct de toegang tot eigen ontwikkeling in het vak en blijven wij op deze manier actueel. 

Het verhaal achter
Maria van der Boog

Vanaf het begin van haar loopbaan werkt Maria met mensen voor wie de kennis, carrière en toekomst centraal staan. Vanuit diverse disciplines heeft ze een werkwijze ontwikkeld om bedrijven en professionals te helpen in de professionele, economische en persoonlijke groei.

Maria van der Boog is een taalkundige en marketeer. Daarnaast doet ze onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek in cognitieve wetenschappen naar het thema ‘mens en werk’. 

Dit onderzoek leidde tot het huidige project: trainingen voor bedrijven in HR en het personeelsonderzoek. Binnen dit project gebruikt ze eigen modellen en methodieken voor het opleiden van bedrijven én professionals.

Samen met de inzichten uit het onderzoek zorgt Maria van der Boog voor een hoog gespecialiseerd, kwalitatief én innovatief product in de branche.

Educatie

• Master of Arts (MA) Taalkunde, Slavische Talen en Culturen, Universiteit Leiden

• Postdoctoraal (PgD) Marketing & Business Management 

• Gecertificeerd in micro-economie, consument neurowetenschap en neuromarketing, datagedreven marketing en strategische business-communicatie 

• Voert onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uit in cognitieve wetenschappen, met o.a. onderwerpen in de cognitieve besluitvorming, het natuurlijke intellect en neurolinguïstiek als bedrijfs- en communicatiemiddelen.