Onze filosofie

Wij geloven dat arbeidsbemiddeling anders kan, en zetten wij onze skills in het onderzoek doen, profileren en HR marketing in om de professionals én bedrijven te kunnen representeren, en te verbinden.

Omdat wij enkel op maat werken en graag in iedere opdracht en relatie investeren, ontzorgen wij beide partijen door veel in eigen handen te nemen vanaf pre-boarding.

Wij geloven in duurzame, efficiënte samenwerkingen waar kwaliteit, innovatie en persoonlijke aanpak een grote rol in nemen. Dit doen wij allemaal eerlijk en transparant. 

Expertise

HR Marketing & Branding

Wij zetten HR-marketing in om beide partijen, de werkgever en een professional op een deugdelijke wijze te mogen representeren richting elkaar. Ook gebruiken wij marketing voor onze doeleinden om bedrijven en professionals te promoten.

Profiling

Kennis van zowel cognitie als bedrijfskunde geeft ons toegang tot het profileren, en helpt ons om een profiel op te stellen voor ieder bedrijf of een professional die bij ons aanklopt. Op deze manier werken wij niet met de aangeleverde CV’s en vacatures, maar helpen wij beide partijen de informatie doelgericht en relevant te maken. 

Advies in HR

Omdat wij kwaliteit voorop stellen, krijgen onze kandidaten en de organisaties advies rondom pre- en onboarding, benchmark van lonen, communicatiemiddelen en functie- en vacaturebeschrijving. Alle adviesdiensten zijn inbegrepen in onze service, en kan iedereen die bij ons ingeschreven staat er eindeloos gebruik van maken.

Onderzoek & Ontwikkeling

Wij doen onderzoek naar thema’s die aansluiten op ons werk, en zetten de data om in eigen methodieken. Zulke thema’s zijn bijvoorbeeld het natuurlijke intellect, cognitie en business, besluitvorming. Dit geeft ons ook direct de toegang tot eigen ontwikkeling in het vak en blijven wij op deze manier actueel. 

Neem contact op voor een vrijblijvende intake via whatsapp of email

Het verhaal achter
Maria van der Boog

Vanaf begin van haar loopbaan, werkt Maria met en voor mensen waarin de kennis, loopbaan en toekomst centraal staan. Vanuit diverse disciplines heeft zij een werkwijze ontwikkeld om bedrijven en professionals te helpen in de professionele, economische en persoonlijke groei. 

Maria van der Boog is een taalkundige en marketeer, en consultant in (HR)-marketing, bedrijfsonderzoek en HR. Ze doet onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek in cognitieve wetenschappen naar het thema ‘mens en werk’.

Dit onderzoek leidde tot een project in high-end recruitment, een innovatie in werving en selectie van hoogopgeleiden binnen de ontwikkelingen richting een duurzame toekomst in de arbeidsmarkt. Binnen dit project zorgde ze voor eigen modellen en methodieken voor het vermarkten van bedrijven én de professionals.

Haar doel is beide partijen op een meest effectieve en efficiënte manier kennis met elkaar te laten maken. Vanuit haar ervaring in de commercie heeft zij goed inzicht in het bedrijfsleven en de processen, en weet ze deze processen daarom om te zetten naar de juist verwoorde vacatures, skillsets en functies.

Daarnaast gebruikt ze haar inzichten uit het onderzoek in combinatie met haar ervaring in het doceren en adviseren om bedrijven verder te brengen in niet alleen in hun zoektocht naar een gebalanceerd en winstgevend personeel, maar ook de langtermijn doelen op het gebied van human resource.

Dit allemaal samen met beroepsinteresses in cognitieve processen zoals het leren, probleemoplossend denken en besluitvorming, maar ook het natuurlijke intellect inclusief emotioneel, sociaal en creatief intellect zorgt voor een hoog gespecialiseerd, kwalitatief én innovatief product in de branche.

Educatie

• Master of Arts (MA) Taalkunde bij Slavische Talen en Culturen aan de Universiteit Leiden.

• Postdoctoraal (PgD) Marketing & Business Management 

• Gecertificeerd in micro-economie, consument neurowetenschap en neuromarketing, data-gedreven marketing, strategische business communicatie. 

• Voert onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uit in cognitieve wetenschappen, met o.a. onderwerpen in besluitvorming, natuurlijk intellect en neurolinguïstiek als bedrijfs- en communicatiemiddelen.