Bent u op zoek naar een professional?

Wij zijn een werving- en selectiebureau met een hoge standaard voor professionals en de kwaliteit van onze diensten. Dit doen wij vanuit de filosofie dat bemiddeling net even anders kan. Met aandacht voor uw organisatie en de mens gaan wij nauwkeurig te werk met het profileren van uw bedrijf. Dit geeft ons de mogelijkheid om u goed te kunnen promoten op de arbeidsmarkt. Dezelfde kwaliteitsstandaarden stellen wij aan de kandidaten die wij aandragen. 

Wij investeren graag in uw opdracht en nemen alle tijd om uw bedrijf te leren kennen. Meer over ons leest u hier. 

Onze werkwijze

Wanneer u een functie te vervullen heeft of in de toekomst gebruik wilt maken van onze diensten, kunt u zich inschrijven via het onderstaande formulier.

Na uw inschrijving nemen wij contact op en plannen een intake met u zodat wij uw bedrijfsprofiel kunnen opstellen en de eventueel beschikbare functie in kaart kunnen brengen. 

Wanneer u een vacature bij ons plaatst, bieden wij het volgende geheel vrijblijvend en kosteloos aan: 

  • Het opstellen van een bedrijfsprofiel met onze profiling-methodieken
  • Het schrijven van een vacaturetekst (wij doen dat liever zelf als een gedeelte van onze HR-marketing strategie)
  • Benchmarking van de lonen bij de vacature 
  • Evaluatie van de skill set die nodig is voor de functie
  • Advies in zaken als Employee Journey, Employee Satisfaction Rate, Employer Value Proposition tijdens preboarding en onboarding van een kandidaat
  • Continu in contact staan met u, ook na een succesvolle onboarding 

Na de intake zetten wij onder andere onze HR-marketing in en gaan we op zoek naar kandidaten uit onze lijst of extern. Wij selecteren dan de meest geschikte kandidaten. Wij rekenen de provisie pas wanneer u met onze kandidaat een overeenkomst aangaat. 

Tarieven

Dankzij ons volledig digitaal bedrijfsmodel kunnen wij de kosten laag houden én meer tijd besteden aan mensen. Dit betekent soms dat wij fulltime voor u bezig zijn. 

U betaalt de provisie pas wanneer u met onze kandidaat een overeenkomst aangaat. Omdat wij graag eerlijke prijzen willen hanteren, hebben wij de volgende tarieven: 

  • Commerciële bedrijven = 10% van het jaarsalaris op basis van 40-uur werkweek incl.vakantietoeslag maar exclusief andere beloningen (bonus, tantième, leaseauto)
  • Stichtingen betalen 5% 

Voor onze diensten inclusief advies op het gebied van HR betaalt u uiteraard niets, vooraf of achteraf.

Vrijblijvende inschrijving

Schrijf u hier vrijblijvend in. Heeft u vragen? Neem gerust eerst contact met ons op.

Bereikbaarheid