Op zoek naar een baan op uw niveau?

Bent u net afgestudeerd of al jaren aan de slag, maar wilt een nieuwe uitdaging of staat er open voor in de regio’s Duin- en Bollenstreek en Leiden? En heeft u minimaal een afgeronde HBO-opleiding? Schrijf u vrijblijvend in. Wij gaan ons inspannen om u te plaatsen waar u uw talent, skills en interesses kunt ontplooien.

Onze werkwijze

Omdat wij kwaliteit voor beide partijen willen garanderen, plannen wij na uw inschrijving een intake met u. In het gesprek gaan wij een Professionals Profiel opmaken. Daarin proberen wij alle actuele en relevante skills te registreren, maar ook uw wensen op het gebied van werk, doorgroei, ontplooiing van uw talenten nu en in de toekomst. 

Wanneer u direct op zoek bent naar werk, gaan wij voor u aan de slag. Als u momenteel goed zit, gaan wij de markt voor u in de gaten houden en komen wij met een aanbod als wij voor u een ideale vacature denken te hebben.

Gedurende uw inschrijving houden wij dan ook regelmatig contact om de actualiteit van uw wensen bij te houden en uw loopbaan mogelijk te stimuleren met advies. Ook bent u altijd welkom voor een oriënterend gesprek, wanneer u simpelweg op het gebied van werk wat weerklank wilt. 

Aanvullend proberen wij u zo goed mogelijk te adviseren in uw loopbaan. Zo kunnen wij kijken naar welke skills u voor uw droombaan misschien nog mist, en hoe u die kunt verkrijgen. Of als u een switch wilt maken in uw loopbaan.

 

Uw voordelen bij ons

  • Geen assessment. Wij vinden dat een professional niet op basis van een opdracht getest kan worden en raden alle klanten assessments af. In plaats daarvan gebruiken wij onze profiling-methode om een zo goed mogelijk profiel van u te kunnen schetsen, dat relevant is voor een functie.
  • Heldere voorwaarden. Wij geven u alle details van de primaire en secundaire voorwaarden, en waar mogelijk ook direct uw toekomstige netto salaris. Ambiguïteit en geheimzinnigheid passen niet in de hedendaagse arbeidsmarkt.
  • Garantie deugdelijke werkgever. Onze klanten, uw potentiële werkgevers, worden evenals onze kandidaten zeer goed bestudeerd, zodat wij een garantie kunnen geven dat bij u een deugdelijk bedrijf wordt geïntroduceerd. Hierbij letten wij op een gezonde bedrijfscultuur en organisatie, en de tevredenheid van het personeel. 
  • Altijd volledige aandacht en advies in uw loopbaan. 
 

Tarieven

Uw inschrijving is volledig kosteloos inclusief een intake, advies en de regelmatige contactmomenten. Wij ontvangen de provisie van uw toekomstige werkgever wanneer u een arbeidsovereenkomst aangaat met onze klant.

Vrijblijvende inschrijving

Schrijf u hier vrijblijvend in en laat ons u representeren bij bedrijven. Vragen? Neem gerust eerst contact met ons op. 

Bereikbaarheid